Gymnasiefester

Skal dit gymnasie holde fest? Og leder I efter den helt rette totalleverandør, der har styr på alt til din kommende gym-fest? Så er det Nima Event du skal have fat i! Hos os er en fest ikke bare en fest.

Vi står klar med alt fra DJ, lyd og lys-produktioner, vagter, video- og fotograf, selfiestation, hegn og alt andet, som I skal bruge, for at jeres fest bliver årets fedeste begivenhed.

Hos Nima Event er vi totalleverandører til nogle af Danmarks største gymnasiers fester. Det betyder dog ikke, at I ikke også kan få leveret helt individuelle løsninger til jeres gymnasie.

Tag endelig fat i os – vi har i mere end 8 år leveret udstyr til nogle af landets største gymnasier, og kan hjælpe med alt fra det helt klassiske setup, til skræddersyede løsninger med udendørsbelysning og isterninger til baren. 

Hvorfor vælge Nima Event?

Vi sætter en dyd i at have det aller bedste personale, der ved præcis, hvordan jeres fest skal afholdes! 

Derfor afholder vi løbende træning og uddannelse af vores dygtige medarbejdere, og har en personalegruppe på mere end 50 mænd og kvinder, som alle brænder for at gøre jeres fest til årets begivenhed! 

Vi har alt in-house, og har ikke behov for at gå til eksterne leverandører for at skaffe bartendere, vagter eller fotografer. Derudover er vi lyd og lys NØRDER. Med det mener vi, at vi altid stræber efter at gøre lidt ekstra – både for jeres skyld, men mest af alt fordi vi selv ELSKER en fest med fantastisk lyd og et vildt lysshow. 

Løsningen er vigtig! – vi sørger for ALT, personalegruppe på 50 mand. Fokus på uddannelse + udvikling