Om Nima Event

Nima Event har siden 2013 afholdt fester for danske efterskoler og gymnasier rundt i hele landet. Vi er et full-service eventbureau, med sans for detaljen, og som stræber efter at give jer den bedst mulige fest.

Vi kan være behjælpelige med alt fra efterskolefester og gymnasiefester med komplet lyd- og lys-løsning AV-teknik samt artister og underholdning, til luksus studentervogne, der giver baghjul til de andre klasser. 

Mangler du en professionel leverandør af lyd/lys eller erfarne folk til at koordinere, og afvikle dit arrangement? Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig og give et helt uforpligtende tilbud på netop dit behov!

 

Et team på 50 engagerede kollegaer

Hos Nima Event er vi et team af engagerede kollegaer, som alle ELSKER at holde den bedste fest! Med flere end 50 medarbejdere sikrer vi, at vi kan hjælpe dig, uanset størrelsen på din fest. 

Vi har alle kompetencerne in-house, hvilket betyder, at vi ikke skal ud og leje af eksterne leverandører, når der er brug for vagter, DJ’s, bartendere, garderobepersonale eller lignende. 

På den måde sikrer vi, at alt personale du møder ude til festerne, har de helt rette værdier, og ved hvad det vil sige, at være en del af Nima Event. 

Dét er vi stolte af!